Ποιοι Είμαστε

Σας καλωσορίζουμε στο
Δες το…αλλιώς!

…μια ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε με πολύ κόπο και μεράκι, με κινητήριο δύναμη την αγάπη μας για τα παιδιά. Ο ιστότοπός μας απευθύνεται τόσο στους μικρούς μας φίλους όσο και στους λίγο μεγαλύτερους (γονείς και εκπαιδευτικούς) , που ενδιαφέρονται να δουν την εκπαίδευση με μια άλλη ματιά.

 

Μέσα από τα χρόνια της ενασχόλησής μας με τα παιδιά, την εκπαίδευση και την διδασκαλία ανακαλύψαμε ότι ένας είναι ο τρόπος να ανθίσει κάθε μαθητής και να γίνει ο καλύτερος εαυτός του: αγαπώντας  την μάθηση!
Έχοντας λοιπόν αυτό ως πρωταρχικό στόχο αποφασίσαμε ότι πρέπει να δούμε την εκπαίδευση με μια άλλη ματιά ,πιο παιχνιδιάρική, πιο βιωματική, πιο σύγχρονη! Και έτσι ξεκίνησε για μας το «Δες το…αλλιώς». Δημιουργήσαμε αρχικά υλικό για τους ίδιους μας τους μαθητές, προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους . Σκεφτήκαμε, ψάξαμε, διαβάσαμε, μάθαμε και πάνω απ’όλα αναρωτηθήκαμε «Τι θα τους βοηθήσει άραγε;», «Τι αγαπούν περισσότερο;» και πολλά πολλά άλλα.

Έτσι δημιουργήσαμε τα εκπαιδευτικά μας παιχνίδια, τα βίντεο και τα φύλλα εργασίας τα οποία πλέον μέσα από αυτό το site μπορείτε να αξιοποιήσετε και όλοι εσείς.